Замяна и рекламации

В случай, че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ или стоката не отговаря на очакванията, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ. Върнатата стока трябва да е с ненарушен търговски вид, неизползвана (стоката не е носена, прана, гладена, скъсана), чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим), в оригинална опаковка и с етикети. Към пратката трябва да бъдат приложени: формуляр за връщане, рекламации, и замяна./ можете да се свържете с Нас да посочения мейл на тел. 0888588040 или e-mail: deborra@abv.bg.

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока, се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация, изготвен в присъствието на куриера. В случаите на рекламация Продавачът поема за негова сметка стойността на куриерските услуги.

Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина, като във формуляра в полето за рекламации трябва да отбележи желания от него продукт/и. Ако продуктът, който е избран за замяна, вече не е наличен и се налага избор на друг, клиентът трябва в срок от 20 дни да посочи модела. След изтичането на този срок на клиента ще бъде върнат първоначално заплатеният от него артикул.

В случай, че магазин не може да осигури желания от клиента продукт или да го замени с друг, предлагаме да върнем заплатената сума.

Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

Пратката с върната стока, която поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще бъде върната на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка.